2012. január 20., péntek

Bevezető

Már egy éve érlelődik bennem ennek a blognak az elindítása. Olyannyira, hogy már tavaly márciusban regisztráltam a blognevet, de aztán különféle okok miatt nem sikerült rá sort keríteni, nyáron pedig már nem láttam értelmét az elindításának. Most viszont eljött az idő, alig várom már, hogy kitavaszodjon, és elkezdődjenek a kerti teendők!

 Miről fog szólni a Biokert? Mivel beszédes nevet választottam, nem is nagyon kell magyarázni. :) Főként a vegyszerektől mentes konyhakerti kalandjaimról és a tapasztalataimról fog szólni, a veteményezéstől kezdve a betakarításig és a tárolásig. Azt pedig, hogy mik készülnek a konyhámban ezekből a csodás alapanyagokból, a Select food nevű gasztroblogomon lehet nyomon követni.
 Elsősorban nekem van szükségem egy helyre, ahová mindezt jól organizálva összgyűjthetem, mert tudom, hogy a későbbiekben hasznos lesz. Annak pedig, ha ezt majd más is így gondolja, nagyon fogok örülni.

 A konyhakerti teendők mellett szó lesz majd komposztálásról, gyümölcsfákról, erdőn-mezőn található ehető vadnövényekről, zöldfűszerekről, virágokról is.

Elsőre ennyi. :)

Nincsenek megjegyzések: